The Association of Model Submariners.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

* THE FORUM FOR ALL THOSE INTERESTED IN BUILDING AND OPERATING MODEL SUBMARINES *



Join the AMS - Registered Forum users can become members of the AMS and it's free ...... To join send an email with your name , address and phone number to amstreasure@googlemail.com


For a guide to past events see the "Shows and Events" section.

....


,

"***"

Who is online?

In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None


Most users ever online was 180 on Tue Nov 05, 2019 6:03 am

Latest topics

» 915mhz / 868mhz as a viable frequency for submarines.
ESC problem EmptyWed Feb 01, 2023 8:15 am by maxx78

» 27Mhz - Radio Ideas
ESC problem EmptyTue Jan 31, 2023 8:39 am by david f

» Not the hobby I expected :)
ESC problem EmptyMon Dec 12, 2022 9:07 pm by cat

» Upholder build instructions
ESC problem EmptySun Dec 11, 2022 5:57 am by lenD

» Antennas - Underwater
ESC problem EmptyFri Dec 09, 2022 9:50 am by david f

» Single Channel Remote for submarines
ESC problem EmptyFri Dec 02, 2022 2:59 pm by david f

» self contained compressor and solenoid valve for bladder systems.
ESC problem EmptyThu Nov 24, 2022 5:58 pm by geofrancis

» New to this forum and first submarine
ESC problem EmptyFri Oct 14, 2022 6:15 pm by Tom(ADMIN)

» USS Bluefish
ESC problem EmptyFri Oct 14, 2022 1:52 am by Cheapsub

Statistics

Our users have posted a total of 11829 messages in 1937 subjects

We have 971 registered users

The newest registered user is DAKpy

Similar topics

    ESC problem

    avatar
    rgj
    Guest


    Posts : 56
    Join date : 2012-01-08

    ESC problem Empty ESC problem

    Post  rgj Sun May 20, 2012 8:57 pm

    Hi

    I am just fitting the electrics into U177 - piston tanks functional, servos work, motors work ..... but a big but.

    The motors seem only to function forward, I cannot get reverse to work. I am using Robbe Rookie 25 as recommended, I have followed the set up to the letter (noting the ability to disable reverse & not doing that step). The light is steady for forward & flashing when I pull it back for reverse as the manual says it should be

    I am running the system on a Robbe FC-16 Navy with a twin stick controller on channel 1 & 2.

    As forward is so smooth I must be missing something obvious - question is what.

    Any suggestions would be gratefully received

    ATB
    Rob

    PS I will get soem photos posted when it looks tidy.

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Feb 04, 2023 12:26 am